Barion Pixel

Kékes Réka Online

EROTIKUS-SZEXUÁLIS MASSZÁZS KÉZIKÖNYV

Az érintés egyetemes. Az erotikus érintés egy különleges lehetőség lényed legmélyebb megtapasztalásához – ahhoz, hogy megértsd valódi természetedet. Egy olyan önismereti eszköz, mely elvezet a létezés ismeretlen és felfedezetlen rétegeibe. Az erotikus-szexuális masszázs egy közvetlen út ahhoz, hogy szabadon és kontroll nélkül kifejezhesd érzelmeidet, tanulhass a vágyaidról, a testeddel való kapcsolatról. A tudatosan felépített erotikus érintés támpontként szolgál ahhoz, hogy megértsd eredendő emberi működésedet, vágytermészetedet. És természetesen azt is, hogy hogyan tudod uralni, vezetni és megfelelő keretek között kibontakoztatni ösztönképességeidet, életerő-potenciálodat.

Ez a szexpozitív szemléletben íródott szakmai kézikönyv arra ad lehetőséget, hogy megértsd az erotikus energia áramoltatásának fontosságát és szerepét, és képessé válj az erotikus-szexuális erőre, mint jelenségre tisztán, szexnegatív nézőpontok nélkül rátekinteni. Ahhoz is egzakt irányokat ad, mi valójában az erotikus és szexuális masszázs, milyen céljai és hatásai vannak, hogyan lehet azt megfelelő, konszenzusos keretek között felépíteni. Milyen folyamatszakaszai vannak, milyen szakmai eszközökkel lehet azokat tudatosan kibontakoztatni, az erotikus teret professzionálisan tágítani és mélyíteni.

A könyv az elméleti és technikai tudnivalókon túl gyakorlati útmutatást is kínál a témához kapcsolódó anatómiai ismeret, eszközhasználat és kommunikációs irányvonalak által, hogy megfelelő kereteket biztosíthasson azok számára, akik erotikus masszőrként hivatásukat szeretnék biztonságos, konszenzusos alapon végezni.

TEMATIKA

AZ EROTIKUS MASSZÁZS

 • AZ EROTIKUS MASSZÁZS TÖRTÉNETE
  00:00
 • AZ EROTIKUS MASSZÁZS JELENTÉSE
  00:00
 • AZ EROTIKUS MASSZÁZS CÉLJA
  00:00
 • EROTIKUS MASSZÁZS TÉVHITEK
  00:00
 • AZ EROTIKUS MASSZÁZS HATÁSAI
  00:00

EROTIKUS MASSZÁZS MINT FOLYAMAT

EROTIKUS MASSZÁZS SZAKASZAI

SZEXUÁLIS MASSZÁZS JELENTÉSE ÉS CÉLJA

A SZEXUÁLIS MASSZÁZS FOLYAMATA

A SZEXUÁLIS MASSZÁZS SZAKASZAI

HIGIÉNIA, NEMI BETEGSÉGEK, KOCKÁZATOK

GYAKORI KÉRDÉSEK

Visszajelzések

No Review Yet
No Review Yet