Barion Pixel

Kékes Réka Online

ORGAZMUSAKADÉMIA

Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnék megtapasztalni életük során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik.

A gyönyör INTENZÍV út önmagadhoz

Kékes Réka vagyok, szexuális fejlesztő és szomatikus bodyworker. Azért hoztam létre ezt az egyedülálló és integrált szemléletű képzést, hogy felfedezhesd a szexualitás teljes spektrumát a mindennapjaidban – azt az energikus élményt, ami minden erotikus lény eredendő tapasztalási lehetősége.

Akik ismernek, tudják, hogy milyen mértékben és szenvedéllyel köteleződtem el az utóbbi években a hivatásomban a te fejlődésedért. Több mint egy évtizedet és több mint tízezer órát töltöttem oktatással, kutatással és a személyes tapasztalatok megszerzésével a rendelkezésedre álló legmagasabb szintű képzés elkészítéséhez.

AZ ORGAZMUS LÉTÁLLAPOT

Az orgazmikus jelenlét és gyönyör bármikor és bármilyen körülmények között fenntartható és kiterjeszthető. A szexualitás egy szuverén és független jelenség, lényünk magja, s a megfelelő eszközök és módszerek alkalmazásával te is megtapasztalhatod azt a szégyentelen önszeretetet, mely által feltárhatod az erotika végtelen szépségét, mélységét és vadságát. Megmutatom, hogyan tudod visszaszerezni szexuális esszenciádat, amit újratanulhatsz és fejleszthetsz a saját gyönyörödre. Ha elköteleződsz velem a program felé, akkor egy érett és bizsergően kiteljesedett szexuális lénnyé válhatsz tabuk és korlátok nélkül.

AZ ORGAZMUSAKADÉMIA ONLINE PROGRAM CÉLJA

AZ ORGAZMUSAKADÉMIA PROGRAMRENDSZERE

„AMIT BIZTOSAN NEM TANÍTOTTAK NEKED AZ ISKOLÁBAN”

Az OrgazmusAkadémia egy olyan fél évre szóló online szexuális fejlesztési rendszer, melyben tematikusan, hétről-hétre építheted fel az adott elméleti és gyakorlati információkon keresztül szexuális-orgazmikus kultúrád. Egy olyan átfogó, önfejlesztésedet segítő online anyag, melyek szöveg, hang és videó formátumban archiváltak, és egy egész életen keresztül elérhetőek maradnak számodra. A heti szinten feldolgozható anyagok a fizikai kihívás és érzelmi felfedezés keverékéből állnak össze, melyek a rendszeres gyakorlás révén teszik lehetővé orgazmikus tested aktiválását, gyönyörkapacitásod növelését és teljes erotikus potenciálod felszabadítását.

"A SZEXUÁLIS ENERGIA KREATÍV ENERGIA, ÉLETÜNK ÉS KAPCSOLATAINK MOZGATÓJA"

MIT nyújt AZ ORGAZMUSAKADÉMIA számodra?

MIért tartom jelképes összegnek a program árát?

„AZ ÉLETMEGVÁLTOZTATÓ SZEX BÁRMIT LEHETŐVÉ TESZ”

ÁLTALÁNOS TEMATIKA

ElméleT

Gyakorlat

Gyakori kérdések

Az online program a webshopban történő fizetés befejezésével válik hozzáférhetővé számodra. Az aktuális anyagok heti rendszerességgel válnak aktívvá a tematikának megfelelően.

Ez a te állapotodtól és elköteleződésedtől függ. A heti szinten feldolgozandó anyag összesen 90-120 percnyi videót, hanganyagot és szöveget tartalmaz, de a te döntéseden múlik, hogy ezen felül mennyi időt szánsz annak gyakorlására. A javasolt idő az elméleti és gyakorlati információk beépítésére és elsajátítására napi 20-60 perc.

Mert ez nemcsak egy elmélet- és gyakorlatorientált oktatás, hanem sokkal inkább egy életforma kialakítása, melyben a folyamatos figyelem és gyakorlás által létrejönnek azok az új idegrendszeri mintázatok, melyek által egy új életminőségre tehetsz szert. Ez a szexuális életszínvonal a napi rutinod részévé válhat – egy természetes létformává.

Az orgazmikus energia tudatos növelésével és kiterjesztésével felszámolhatod a szexualitásodhoz kapcsolódó konfliktusaidat – segít az izgalmi szinted növelésében, ezáltal a férfiaknál megszűnnek a merevedési problémák, valamint a nem várt, hirtelen magömlés. A nőknél pedig segít az orgazmuszavarok felszámolásában, stabilizálja a szexuális vitalitás fenntarthatóságát, növelve a hüvelyi érzékenységet és viszkozitást. Valamint a felszabadult természetes szexualitás megújítja a kapcsolati minőségeket.

Az online program tartalmazza a könyv hozzáféréséhez szükséges letöltőlinket.

179000 Ft

TEMATIKA

Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnék megtapasztalni életük során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik.
Show More

0. HÉT

  • INFORMÁCIÓK, TUDNIVALÓK
    00:00
  • AZ ORGAZMUS MŰVÉSZETE – E-KÖNYV
    00:00

I. HÉT

II. HÉT

III. HÉT

IV. HÉT

V. HÉT

VI. HÉT

VII. HÉT

VIII. HÉT

IX. HÉT

X. HÉT

XI. HÉT

XII. HÉT

XIII. HÉT

XIV. HÉT

XV. HÉT

XVI. HÉT

XVII. HÉT

XVIII. HÉT

XIX. HÉT

XX. HÉT

XXI. HÉT

XXII. HÉT

XXIII. HÉT

XXIV. HÉT

XXV. HÉT

Visszajelzések

No Review Yet
No Review Yet