Barion Pixel

Kékes Réka Online

SZEXUÁLIS FEJLESZTÉS KÉZIKÖNYV I.

A Szexpozitív Egyesület hároméves tapasztalatorientált szakmai képzése, mely nyitott szakemberek és egyéb érdeklődők számára is.

Mindannyian egy mérhetetlen lehetőség birtokában vagyunk. Az orgazmikus energia életenergia, mely utat kínál ahhoz, hogy teljes életet éljünk, és képesekké váljunk engedni a létezést még mélyebbre hatolni bennünk. Visszatérünk eredendő emberi rendeltetésünkhöz. Felfedezzük a bennünk rejlő potenciált, hogy tudatosan megnyílhassunk az intimitás végtelen spektrumának. Visszahódítjuk életteliségünk, személyes erőnk, erotikus magabiztosságunk, és elsajátítjuk azokat a szociális képességeket, mely az erotikus öntudat és együttérzés képességein alapul. Ez a belső élmény képes elvezetni minket szexualitásunk új nézőpontjainak képviseletéhez és felvállalásához, a későbbiekben pedig egy mélyebb és tudatosabb elköteleződéshez – a közösségért érzett felelősségvállalás érzetének megtapasztalásához.

Ez a hároméves szakmai képzés arra hív meg minket, hogy felfedezhessük az integrált, haladó szemléletű, erotikus-szexuális tudatossághoz és önismerethez vezető útvonalakat, és egy olyan közösséget alkossunk, mely a szexpozitív erotikán alapuló intimitás- és szexoktatás új dimenzióit hozza létre. Egymásért kötelezettséget vállalva közösen fejlődünk, valamint megteremtjük azokat az alapokat – önmagunkban és később mások támogatójaként -, mely önmagunk és a környezetünk erotikus fejlődéséhez szükséges támpontokat adják.

Az Intimitástól a Szexualitásig tíz alkalmas, sajátélményű szexuális önismereti program után a második évben elsajátítjuk azokat az alapismereteket, technikákat és módszereket, melyek által professzionális keretek között tudunk támogatni másokat is személyes kibontakozásukban szomato-szexuális fejlesztőként, majd a harmadik év elvégzése után gyakorlatorientált szomato-szexuális bodyworker-ként. A képzés felnőttképzési tanúsítványt ad a résztvevők számára.

TEMATIKA

BEVEZETŐ

  • BEVEZETŐ
    00:00

KÖNYV- ÉS FILMAJÁNLÓ

SZEXOLÓGIA FOGALMA

SZEXOLÓGIA TÖRTÉNETE

SZOMATIKUS SZEXOLÓGIA FOGALMA

SZOMATIKUS SZEXOLÓGIA TÖRTÉNETE

SZEXOLÓGIA – FOGALMAK

SZOMATIKUS SZEXOLÓGIA – FOGALMAK

SZOMATIKUS SZEXOLÓGUS – ÉNKÉP

SZAKMAI PROTOKOLL

SZOMATIKUS SZEXOLÓGIA – ELMÉLETI MÓDSZERTAN

SZEXUÁLIS ANATÓMIA

SZEXUÁLIS EGÉSZSÉGTUDATOSSÁG

SZOMATIKUS SZEXOLÓGIA – GYAKORLATI MÓDSZERTAN

SZEXUÁLIS ÖNISMERET ÉS FEJLESZTÉS

GYÖNYÖRSZERVI TÉRKÉPEZÉS

MASZTURBÁCIÓS COACHING

A SZOMATIKUS-SZEXUÁLIS BODYWORK, EROTIKUS-SZEXUÁLIS MASSZÁZS

Visszajelzések

No Review Yet
No Review Yet

Címkék