Barion Pixel

Kékes Réka Online

Szexuális Gyönyör Program

Ugye te is azok közé tartozol, aki szeretné megtapasztalni élete során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik?

MUTASD AZ ORGAZMUSOD, MEGMONDOM, KI VAGY

Kékes Réka vagyok, szomatikus szexológus és tapasztalatorientált szexoktató, és azért hoztam létre ezt a szexuális edukációban és egyéni szexfejlesztésben hiánypótló, alternatív szemléletű online programot, hogy felfedezhesd az orgazmusaid totalitását, a szexuális gyönyörállapotaid teljes spektrumát. Azt a végtelen lehetőséget és tapasztalási formát, melyet a szexuális gyönyörközpontoddal való elmélyült kapcsolatod nyújthat neked.

Három évtizede kutatom a lélektudatos szexualitás és az orgazmikus jelenlétállapotok mélységeit elkötelezett szenvedéllyel – nemcsak a hivatásomban, hanem a személyes életemben is -, melyek szinte elválaszthatatlan részeit képezik a mindennapjaimnak. Több mint egy évtizedet és több mint tízezer órát töltöttem kifejezetten oktatással, kutatással, a személyes tapasztalatokra épülő szakmai tudás megszerzésével a szexualitás és orgazmus témájában, hogy annak esszenciális lényegét és irányadó szempontjait átadhassam neked.

AZ ORGAZMUS VÉGTELEN LEHETŐSÉG

Az orgazmus egy olyan intenzív – a teljes testre és érzékelésre kiterjedő – jelenlétérzet, mely önmagad végtelen valóságának megnyilvánulása, totális feltárulkozása. Egy olyan kitágult, elmélyült gyönyörkapcsolat a testeddel, mely nem luxus, hanem a mindennapjaid elengedhetetlen és természetes része. A szexuális gyönyörszerveidben átélt orgazmus pedig az életvágy és életösztön elemi erejű megnyilatkozása, az élet meghódításához szükséges vágyképességed középpontja és mozgatórugója.

Felszabadításával és tudatos szabályozásával olyan horderejű erőforrássá alakíthatod önmagad számára, mely életmegváltoztató hatásain keresztül megalapozza erotikus magabiztosságod, érzéki önértékelésed és vonzerőd valóságát: azt a szexuális gyönyörstabilitást, mely végtelen, szégyentelenül szabad, bármikor hozzáférhető és szuverén módon nem függ senkitől és semmitől.

A SZEXUÁLIS GYÖNYÖR PROGRAM CÉLJA

Ennek az online programnak a célja kifejezetten a szexuális gyönyörszervek és gyönyörterületek által megtapasztalható orgazmusállapotok, orgazmustípusok és orgazmusszintek elérésének tisztázása, a szexuális orgazmus témájának körbejárása. Az orgazmusszabályozás lehetőségeinek feltárása elméleti és gyakorlati iránymutatásokat követve, mely egyfajta minőségi – mélységében és felfokozottságában is intenzív – jelenlétet biztosít a szexualitásodra nézve. Felfedezve az orgazmushiteken és hiedelmeken túl az orgazmus valós és korlátlanul elérhető működési szintjeit, azok bioneurológiai és biofiziológiai hátterét, valamint azokat a kortárs, agykutatás által megerősített megközelítési módszereket, melyek által szexuális orgazmuskészséged stabil és bármikor hozzáférhető lesz. Emellett célja a szexuális gyönyörközpont által elérhető orgazmustípusok megkülönböztetése, hatásainak megértése és korlátlan lehetőségeinek pontos meghatározása is.

A SZEXUÁLIS GYÖNYÖR ONLINE PROGRAM RENDSZERE

A Szexuális Gyönyör Program egy olyan online elérhető fejlesztési rendszer, melyben tematikusan építheted és mélyítheted elméleti és gyakorlati információkon keresztül szexuális orgazmusszintjeidet, tágíthatod orgazmuskészséged spektrumát. Egy olyan, a témában átfogó és teljes képet mutató, a szexuális önfejlesztésedet segítő, online formában elérhető ismeretanyag, mely szöveg, hang, kép és videó formátumban archivált. Az egymásra épülő és tematikájában lépcsőzetesen feldolgozható anyagok a fizikai kihívás és érzelmi felfedezés keverékéből állnak össze, melyek a rendszeres gyakorlás révén teszik lehetővé az intenzív orgazmusállapotaidhoz való hozzáférést, szexuális gyönyörkapacitásod folyamatos növelését és teljes orgazmuspotenciálod kibontakoztatását.

MIT NYÚJT A SZEXUÁLIS GYÖNYÖR PROGRAM SZÁMODRA?

MIért tartom jelképes összegnek a program árát?

MIK A FELTÉTELEI A PROGRAM SIKERES ELVÉGZÉSÉNEK?

Orgazmuskészséged fejleszthető, szexuális jelenlétérzékelésed megfelelő módszerekkel bármikor aktiválható, és orgazmikus gyönyörállapotod tudatosan növelhető, de csak abban az esetben, ha határozottan el tudsz köteleződni önmagad mellett. A szexuális önfejlesztés egy olyan út, mely időt és teret igényel tőled, és csak a következetesen egymásra épülő döntéseid által válik láthatóvá azok hatása a gyakorlati elsajátítás által. A gyakorlatok kipróbálása vagy a hozzá kapcsolódó háttérelmélet hozhat egyfajta rálátást és megértést, de nem elegendő a fejlődéshez, sem az áttöréshez. A szexuális önfejlesztés sikerének a kulcsa a következetes gyakorlás, valamint a gyakorlatok kereteinek és feltételeinek pontos betartása változtatás nélkül.  

Gyakori kérdések

Az online program a webshopban történő fizetés befejezésével válik hozzáférhetővé a fiókod automatikus aktiválásával, melyről emailben kapsz értesítést. Ha nem érkezik meg a leveled, akkor ellenőrizd a Spam vagy Promóciók mappát a levelezőrendszeredben. Követve a levél utasításait, változtasd meg azonnal a fiókod jelszavát, hogy elérhetővé tedd az élő fiókodat önmagad számára, és ne halogasd azt túl sokáig, mert a link inaktívvá válik a későbbiekben. Ezután nincs más teendőd, csak elindulni a szexuális önfejlesztésed útján és követni a javasolt instrukciókat. Ha a programot időpontra meghirdetve vásároltad meg, akkor az attól a naptól kezdve lesz elérhető számodra.

Az elmélet és gyakorlati elmélet hosszát és az ahhoz szükséges időt az online rendszer jelzi a tematika fejezetcímeinek jobb oldalán. A gyakorlatok és technikák elsajátításának ideje viszont tőled függ, hogy mennyi időt és energiát szánsz a tapasztalati integrációra, a test szintű beépítésre. Javasolt a gyakorlatot rögtön a gyakorlati útmutatót követve azonnal elvégezni, majd addig ismételni napi, heti 2-3-szori rendszerességgel, míg el nem sajátítod, majd utána továbblépni a következő szintre. Ha nincs időd rendszeresen gyakorolni, akkor is javasolt az elméletet, gyakorlati elméletet követően a technikát legalább egyszer kipróbálni, majd később az egész anyagot újra elismételni, és mélyebben elsajátítani a hozzárendelt időmennyiség növelésével. Kezdetben minden gyakorlat időt vehet igénybe, mely a testbeépülés és a rutin megszerzésével folyamatosan rövidül és mélyül.

Mert ez nemcsak egy elmélet- és gyakorlatorientált oktatás, hanem sokkal inkább egy életforma kialakítása, melyben a folyamatos figyelem és elmélyítés által létrejönnek azok az új idegrendszeri mintázatok, melyek által egy új életminőségre tehetsz szert. Ez a szexuális életszínvonal a napi rutinod részévé válhat – egy természetes létformává, ami nélkül talán nem is érdemes élni.

59000 Ft

HELYETT

59000 Ft

BEVEZETŐ ÁRON A TIÉD LEHET

AZ AJÁNLAT ÉRVÉNYES 2023.09.29-IG

TEMATIKA

Fedezd fel az orgazmus nagy spektrumát! Online szexuális önismeret, testorientált szexedukáció Kékes Réka szomatikus szexológus vezetésével.
Show More

Előszó

 • Bevezető
  00:00
 • Általános Feltételek
  00:00
 • Általános Keretek
  00:00
 • Általános Javaslatok
  00:00
 • Fogalmi Megközelítés
  00:00
 • Szerzői Jogvédelem
  00:00
 • Egyéb Információk
  00:00

A Szexuális Orgazmus Valósága

Orgazmus Tévhitek, Hiedelmek

A Szexuális Orgazmus Típusai és Fajtái

Szexuális Orgazmus a Gyakorlatban

Szexuális Orgazmus a Mindennapokban

Visszajelzések

No Review Yet
No Review Yet