Barion Pixel

Kékes Réka Online

Hüvelyi Gyönyör Program

Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnék megtapasztalni életük során azt a felháborítóan önfeledt gyönyört, korlátok nélküli szexet és szégyentelenül mély intimitást, amiről minden erotikusan érett felnőtt álmodik.

AZ ORGAZMUS IRÁNYTŰ ÖNMAGAD MEGISMERÉSÉHEZ

Kékes Réka vagyok, szomatikus szexológus, fejlesztő és bodyworker. Azért hoztam létre ezt az egyedülálló és alternatív szemléletű online programot, hogy felfedezhesd a szexualitás teljes spektrumát a mindennapjaidban – azt az energikus élményt, ami minden erotikus lény eredendő tapasztalási lehetősége.

Akik ismernek, tudják, hogy milyen mértékben és szenvedéllyel köteleződtem el az utóbbi években a hivatásomban a te jelenlegi fejlődésedért. Több mint egy évtizedet és több mint tízezer órát töltöttem oktatással, kutatással és a személyes tapasztalatok megszerzésével a rendelkezésedre álló legmagasabb szintű online program elkészítéséhez.

AZ ORGAZMUS LÉTÁLLAPOT

A hüvelyeddel való intim kapcsolat és jelenlét nem luxus, hanem a nőiséged eredendő minőségeinek és megnyilvánulásának alapja. A teljes testet kitöltő orgazmus az élet intenzív átérzése, atomi szintű megtestesítése, a hüvelyi orgazmus vagy hüvelyi gyönyör pedig a lét teljességének befogadására és lehetőségére való igent mondás. Női szexualitásod egy olyan – társtól független – jelenség, mely szuverén, hozzád tartozó, természetes. Hüvelyi orgazmuskészséged szabadon fejleszthető és megfelelő eszközökkel, módszerekkel megtapasztalható, átélhető, kiterjeszthető. Amit adni tudok, hogy megmutatom azokat a lehetőségeket, amelyeken keresztül – magadhoz ragadva a felelősséget és az önfelhatalmazás erejét – képessé válhatsz a hüvelyi orgazmus teljes spektrumának megtapasztalására és szexuális egyediséged érvényének megszerzésére.

A HÜVELYI GYÖNYÖR ONLINE PROGRAM CÉLJA

E program célja a hüvelyi orgazmus, mint gyönyörállapot körbejárása, a hüvelyi orgazmus tudatosításához, megtapasztalásához vagy kapacitásának növeléséhez szükséges technikák elsajátítása, megszerzése és integrálása. A hüvelyi orgazmus jelenségével való önfeledt, szégyentelen és felszabadult kapcsolat megteremtése, valamint a témát övező tévhitek, félelmek, gátlások és elvárások eloszlatása, a hüvelyben lévő elakadások, fizikai-energetikai blokkok testalapú kezelése és felülírása.

A HÜVELYI GYÖNYÖR ONLINE PROGRAM RENDSZERE

A Hüvelyi Gyönyör Program egy olyan online elérhető fejlesztési rendszer, melyben tematikusan építheted fel elméleti és gyakorlati információkon keresztül a hüvelyi gyönyörkészségedet és önismeretedet. Egy olyan, a témában átfogó és teljes képet mutató, a szexuális önfejlesztésedet segítő online formában elérhető ismeretanyag, mely szöveg, hang, kép és videó formátumban archivált, és egy egész éven keresztül elérhető marad számodra. Az egymásra épülő és tematikájában lépcsőzetesen feldolgozható anyagok a fizikai kihívás és érzelmi felfedezés keverékéből állnak össze, melyek a rendszeres gyakorlás révén teszik lehetővé gyönyörtested aktiválását, hüvelyi gyönyörkapacitásod növelését és teljes hüvelyi orgazmuspotenciálod kibontakoztatását.

MIT NYÚJT A HÜVELYI GYÖNYÖR PROGRAM SZÁMODRA?

MIért tartom jelképes összegnek a program árát?

MIK A FELTÉTELEI A PROGRAM SIKERES ELVÉGZÉSÉNEK?

Orgazmuskészséged fejleszthető, tudatosan aktiválható és növelhető, de csak akkor, ha el tudsz köteleződni önmagad és a hüvelyi orgazmus felfedezése mellett. Hiszen a szexuális fejlesztés nemcsak időt és teret követel tőled, hanem a belső elhatározásod erejével, a következetesen egymásra épülő szándékaid által, akarati képességed stabilitásával tudsz eljutni a célodig. Csak akkor vállald a program elkezdését, ha képes vagy időt szánni a gyakorlatok elvégzésére és fenn tudod tartani azok rendszeres ismétlésére szánt szándékteret. Hiszen az idegrendszer újrahuzalozása mellett a test kezdetben ellenállással, félelemmel és ezáltal sikertelenséggel válaszolhat, mely egy ideig visszavethet téged a fejlődésben, és azt érezheted, hátrább vagy, mint ahonnan indultál.

Gyakori kérdések

Az online program a webshopban történő fizetés befejezésével válik hozzáférhetővé a fiókod automatikus aktiválásával, melyről emailben kapsz értesítést. Ha nem érkezik meg a leveled, akkor ellenőrizd a Spam vagy Promóciók mappát a levelezőrendszeredben. Követve a levél utasításait, változtasd meg azonnal a fiókod jelszavát, hogy elérhetővé tedd az élő fiókodat önmagad számára, és ne veszítsd el a hozzáférésedet, mert a link inaktívvá válik a későbbiekben. Ezután nincs más teendőd, csak elindulni a szexuális önfejlesztésed útján és követni a javasolt instrukciókat.

Az elmélet és gyakorlati elmélet hosszát és az ahhoz szükséges időt az online rendszer jelzi a tematika fejezetcímeinek jobb oldalán. A gyakorlatok és technikák elsajátításának ideje viszont tőled függ, hogy mennyi időt és energiát szánsz a tapasztalati integrációra, a test szintű beépítésre. Javasolt a gyakorlatot rögtön a gyakorlati útmutatót követve azonnal elvégezni, majd addig ismételni napi rendszerességgel, míg el nem sajátítod, majd utána továbblépni a következő szintre. Ha nincs időd rendszeresen gyakorolni, akkor is javasolt az elméletet, gyakorlati elméletet követően a technikát legalább egyszer kipróbálni, majd később az egész anyagot újra elismételni és mélyebben elsajátítani a hozzárendelt időmennyiség növelésével. Kezdetben minden gyakorlat időt vehet igénybe, mely a testbeépülés és a rutin megszerzésével folyamatosan rövidül és mélyül.

Mert ez nemcsak egy elmélet – és gyakorlatorientált oktatás, hanem sokkal inkább egy életforma kialakítása, melyben a folyamatos figyelem és elmélyítés által létrejönnek azok az új idegrendszeri mintázatok, melyek által egy új életminőségre tehetsz szert. Ez a szexuális életszínvonal a napi rutinod részévé válhat – egy természetes létformává.

TEMATIKA

A hüvely egy olyan női gyönyörterület, mely a nőiség befogadó minőségét szimbolizálja. A hüvelyi orgazmus pedig egy olyan gyönyörállapot, mely mindenkit megtévesztő módon saját utakon jár, és ezért nagyobb tudatosságot és szexuális önismeretet igényel.
Show More

Előszó

 • Bevezető
  00:00
 • Általános Feltételek
  00:00
 • Általános Keretek
  00:00
 • Általános Javaslatok
  00:00
 • Fogalmi Megközelítés
  00:00
 • Szerzői Jogvédelem
  00:00
 • Egyéb Információk
  00:00

A Hüvelyi Orgazmus Valósága

Hüvelyi Orgazmus Tévhitek

A Hüvelyi Gyönyör Feltételei

Visszajelzések

No Review Yet
No Review Yet

Címkék