Barion Pixel

Kékes Réka Online

A Szexuális Energiamegtartás Hatásai és Előnyei

Szexuális gyönyörünk minőségét és intenzitását erőteljesen meghatározza az, hogy hogyan bánunk az életenergiánkkal. A testünkkel való meghitt kapcsolat és a benne kibontakozó orgazmus annak függvénye, mennyire vagyunk tudatosak az életerőnk vonatkozásában: hogyan aktiváljuk, stabilizáljuk és szabályozzuk azt, mint az életvágy, izgalmi válasz és a lehetőségekre való nyitottság mögött láthatatlanul meghúzódó szándékként. Az ebből táplálkozó létállapotunk fogja mozgatni a szexünket, a kapcsolati dinamikáinkat, és az életünk egyéb területeit.

Szexnegatív társadalmunk nemcsak nem ad megfelelő ismeretet arra vonatkozóan, hogyan gondozzuk megfelelő módon és eszközökkel a szexuális életenergiánkat, hanem a tabusítás és kollektív félrevezetés mentén olyan információkkal szolgál, mely mélyíti, alátámasztja és gyakorlatilag legalizálja azokat a hiteket, melyek elválasztanak minket a gyönyör valóságától. Ezek a hamis megközelítések végül szexuális zavarok, gyorsan bekövetkező magömlés, erekciós problémák, vágynélküliség vagy akár kapcsolati elhidegülés formájában bontják meg az intim kapcsolódásaink könnyed terét.

A szexuális önismeret és az általa tudatosan elsajátítható energiaszabályozás egy olyan lehetőség, mely minden ember számára elérhető, és megfelelő technikákkal, egyszerű módszerekkel kifejleszthető. Ennek alapja a szexuális energiamegtartás, mely olyan rendkívüli és életmegváltoztató módon támogathat minket, mely javíthatja létminőségünket, és ezzel együtt felülírhatja az intim területeken – egyéni szinten vagy az egyének közötti párdinamikában – megjelenő problémákat.

Ennek az online előadásnak a célja megismertetni a szexuális energiamegtartás fogalmát, annak alapvető nézőpontjait és irányait, valamint az általa megjelenő pozitív hatásokat, előnyöket. Segít abban is, hogy e módszerek bemutatásán keresztül megtaláljuk azokat az útvonalakat, melyek felülírják a testünkben és a szexualitásunkban működtetett negatív sémákat, azokat a tudattalan szokásokat, melyek hosszú távon okozhatnak károkat a gyönyörvitalitásunk fenntartásában.

EZ AZ ELŐADÁS NEKED SZÓL, HA SZERETNÉD

– hosszú távon megalapozni szexuális stabilitásod és magabiztosságod
– új szintre emelni szexuális tudatosságod
– megváltoztatni a negatív sémáidat, nem támogató attitűdjeidet
– elérni a szexuális működésed teljes kapacitását
– növelni a vágyszintedet és fenntartani a vonzalmat a partnereddel
– megszüntetni az energiaszabályozás hiányából fakadó szexuális eredetű problémádat

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Az online előadás felületéhez való hozzáférés a jegyvásárlás után lesz elérhető az automatikusan létrejött fiókodban az Online Programok menüpont alatt, melyről értesítést kapsz, illetve a már meglévő fiókodban. Az előadás korlátlan ideig lesz elérhető számodra. A fiókaktiválásnál a vásárlás után ne feledj azonnal jelszót cserélni.

Az online előadás támogatja a szexualitáshoz és meztelenséghez kapcsolódó természetes, szégyen- és tabumentes kommunikációt, önkifejezést és nyelvezetet, de nem célja a provokáció.

7000 Ft