Barion Pixel

Kékes Réka Online

SZEXUÁLIS FEJLESZTÉS KÉZIKÖNYV II.

A Szexpozitív Egyesület hároméves tapasztalatorientált szakmai képzése, mely nyitott szakemberek és egyéb érdeklődők számára is.

Mindannyian egy mérhetetlen lehetőség birtokában vagyunk. Az orgazmikus energia életenergia, mely utat kínál ahhoz, hogy teljes életet éljünk, és képesekké váljunk engedni a létezést még mélyebbre hatolni bennünk. Visszatérünk eredendő emberi rendeltetésünkhöz. Felfedezzük a bennünk rejlő potenciált, hogy tudatosan megnyílhassunk az intimitás végtelen spektrumának. Visszahódítjuk életteliségünk, személyes erőnk, erotikus magabiztosságunk, és elsajátítjuk azokat a szociális képességeket, mely az erotikus öntudat és együttérzés képességein alapul. Ez a belső élmény képes elvezetni minket szexualitásunk új nézőpontjainak képviseletéhez és felvállalásához, a későbbiekben pedig egy mélyebb és tudatosabb elköteleződéshez – a közösségért érzett felelősségvállalás érzetének megtapasztalásához.

Ez a hároméves szakmai képzés arra hív meg minket, hogy felfedezhessük az integrált, haladó szemléletű, erotikus-szexuális tudatossághoz és önismerethez vezető útvonalakat, és egy olyan közösséget alkossunk, mely a szexpozitív erotikán alapuló intimitás- és szexoktatás új dimenzióit hozza létre. Egymásért kötelezettséget vállalva közösen fejlődünk, valamint megteremtjük azokat az alapokat – önmagunkban és később mások támogatójaként -, mely önmagunk és a környezetünk erotikus fejlődéséhez szükséges támpontokat adják.

Az Intimitástól a Szexualitásig tíz alkalmas, sajátélményű szexuális önismereti program után a második évben elsajátítjuk azokat az alapismereteket, technikákat és módszereket, melyek által professzionális keretek között tudunk támogatni másokat is személyes kibontakozásukban szomato-szexuális fejlesztőként, majd a harmadik év elvégzése után gyakorlatorientált szomato-szexuális bodyworker-ként. A képzés felnőttképzési tanúsítványt ad a résztvevők számára.

TEMATIKA

SZOMATIKUS-SZEXUÁLIS BODYWORK – MÓDSZERTAN

 • FIGYELEM – AZ ENERGIA ÚTJA
  00:00
 • A JELENLÉT SZINTJEI
  00:00
 • ÉRZÉKI JELENLÉT, MINT ÁLLAPOT
  00:00
 • BELÉPÉSI PONTOK AZ ÉRINTÉSBEN, BODYWORKBEN
  00:00
 • EROTIKUS TÉRÉPÍTÉS
  00:00
 • INTENZITÁS, MÉLYSÉG ÉS DINAMIKA
  00:00
 • ÉRINTÉSFAJTÁK, ÉRINTÉSMINŐSÉGEK
  00:00
 • ENERGIAÁRAMLÁS AZ ÉRINTÉSBEN
  00:00
 • A SZOMATIKUS-SZEXUÁLIS BODYWORK ÉS MASSZÁZS FELTÉTELEI
  00:00
 • A SZOMATIKUS-SZEXUÁLIS BODYWORK, MASSZÁZS KERETEI
  00:00

SZEXUÁLIS BODYWORK – GYAKORLATOK

Visszajelzések

No Review Yet
No Review Yet

Címkék