Barion Pixel

Kékes Réka Online

Akashai Gyönyörtojás

A gyönyör végtelen mélység. Az orgazmus a határok nélküli intenzitás elmélyítése a testben. Szexuális erőközpontod gyönyörforrás. Vágyerőd és női vitalitásod központja. A nő egyetemes természete és célja gyönyörteste felébresztése. A gyönyörteli lét, az orgazmikus élet felvállalása, fenntartása, megtestesítése. Elmerülés és kiterjedés az erotikus jelenlét érzésében.

A gyönyörtojás (más néven jóni tojás) nőiséged rítusának magja, melynek erejét a figyelem adja. Orgazmikus jelenléted és kiteljesedettséged alapja. Az önfeledt gyönyörérzés kiindulópontja. Ébreszd fel a szexuális energiát és rajta keresztül felszabadult önmagad!

Akashai a gyönyörre való emlékezés szent eszköze. Visszatalálás a kezdetekhez. Felébredés, felhatalmazás, megtestesült erő, megnyílás. A jóni tojás olyan női rituális eszköz, mely segít kapcsolatot teremteni azzal az orgazmikus jelenléttel, melyet a szexualitáshoz kapcsolódó szégyen, bűntudat, fájdalom vagy megfelelés hatására elnyomtunk, elveszítettünk, érzéketlenné tettünk.

Egy új lehetőség az őszinte szexuális önkifejezésed megtalálására, eredendő gyönyörmintáid újbóli meghatározására. A szexnegatív minták, önmagunk gyönyörét megtagadó szokások, kényszerek, sérelmek, valamint a fájdalom félelméből kialakuló ellenállás feldolgozására, elengedésére.

Akashai a szexuális erőd magadhoz ölelése. Gyönyörbarlangod megnyílása, befogadása, ellazult élettelisége, mely a tudatalattid megfoghatatlan mélységéből és biztonságából ered. Gyönyörtojásod (jóni tojás) belső fizikai jelenléte és tudatos mozgatása által kapcsolatot teremthetsz valódi női szükségleteiddel: a szexuális önszereteteddel, a bizalomra épülő sebezhetőségeddel, a végtelen befogadási képességeddel – a feszültséglevezető, védekező izgalmi minták helyett.

Akashai jóni tojása kifúrt, zsinóros változatban is elérhető, mellyel bővítheted és változatosabbá teheted orgazmuskészségeidet fejlesztő folyamataidat. Három méretben rendelhető, szült nőknél a nagy, érintetlen nőknél pedig a legkisebb méret javasolt kezdetben.

Ha pedig egyéb, természetes kristályból készült szexuális fejlesztőeszközöket, gyönyöreszközöket keresel, látogass el a Rituii oldalára, ahol bővebb információkat kaphatsz e termékek előnyeiről, használatáról, tisztításáról és tárolásáról. Kattints ide a tájékoztatásért. Valamint, ha szeretnél a jóni tojás alkalmazásáról többet megtudni, olvasd el a Jóni Tojás Használata és Célja című cikkemet.

 

ANYAGA

  • fekete obszidián

 

MÉRETE

  • S/3.0cm/2.0cm
  • M/4.0cm/2.5cm
  • L/4.5cm/3cm

 

JÓNI TOJÁS CÉLJA

  • Hüvely kiérzékenyítése
  • Hüvelyi jelenlét kiépítése
  • Hüvely megerősítése
  • Hüvelyi vitalitás folyamatos fenntartása
  • Hüvelyi gyönyörkészséged megalapozása
  • Hüvelyi befogadókészséged felépítése
akashai fekete obszidián jóni tojás rituii - Kékes Réka szexológus

12000 Ft

TERMÉKAJÁNLÓ