Barion Pixel

Kékes Réka Online

Akiive Gyönyörrúd

Orgazmusminőségeid spektrumának kiterjesztése nőiséged kiteljesítése. Vágyintenzitásod jellege befogadó, vonzó, passzív, valamint kiáradó és aktív. Orgazmikus beteljesülésed minősége és jellege szabadon választható.

Gyönyörkapud és a mögötte található g-terület a határ, mely mindkét orgazmikus minőségeddel kapcsolatban áll. G-területed felszabadítása, fejlesztése és az ott lévő energiaállapotaid uralása szabad nőiséged, felelősségvállalásod és belső választásod kulcsa. Akiive rituális eszköze kifejezetten a gyönyörkapu, valamint általa gyönyörbarlangod vágyképességeinek tudatos megnyitására és felszabadítására szolgál.

Akiive a hüvely kiáradó és energiamegtartó szexuális gyönyörkészégének a kifejlesztésére is egyaránt alkalmas eszköz, melynek tudatosítása és elmélyítése egy nagyobb gyönyörspektrum megtapasztalását teszi lehetővé. Mindkét végének formai kialakítása a nagyobb és kiterjedtebb területek masszázsát segíti, kifejezetten belső használatra javasolt.

Ha pedig egyéb, természetes kristályból készült szexuális fejlesztőeszközöket, gyönyöreszközöket keresel, látogass el a Rituii weboldalára, ahol bővebb információkat kaphatsz e termékek előnyeiről, használatáról, tisztításáról és tárolásáról. Kattints ide a tájékoztatásért. Valamint, ha szeretnél a jóni tojás alkalmazásáról többet megtudni, olvasd el a Jóni Tojás Használata és Célja című cikkemet.

 

ANYAGA

  • fekete obszidián

 

MÉRETE

  • 19cm/4cm

 

GYÖNYÖRRÚD CÉLJA

  • Hüvelyi befogadás, ellazultság és gyönyörképesség fejlesztése
  • Hüvelyi orgazmuskészség kialakítása
  • G-terület aktivizálása, felébresztése
  • G-terület gyönyörintenzitásának növelése
  • G-terület ejakulációja
akiive fekete obszidián gyönyörrúd rituii - Kékes Réka szexológus

57000 Ft

TERMÉKAJÁNLÓ

SKU RITUII-14

15000 Ft

Testreszabás Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki