Barion Pixel

Kékes Réka Online

Az Orgazmus Művészete – E-Könyv

Minden ember eredendő vágya és késztetése találkozni önmagával, belső esszenciájával, és általa megérkezni egy mélyebb kiteljesedésbe, felszabadult gyönyörbe és intenzitásba.

Ez a könyv abban nyújt segítséget, hogy újra felfedezhesd, az orgazmus létállapot. Egy olyan szabad és kiterjedt fizikai-fiziológiai-érzelmi-lelki tudatállapot megnyilvánulása, mely minden élő létező alanyi joga, s melynek gyökerei önmagadban rejlenek.

Egy olyan szexuális önismereti térkép, mely korlátoktól mentes, szabad látásmódján keresztül félresöpri az eredendő életerőt és gyönyört övező szégyent, félelmet, bűntudatot és elvárást, ami tudattalanul hatja át társadalmunkat, kulturális örökségünket, és felhatalmaz minket arra az őszinte, önazonos, katartikus és lélektudatos életre, mely minden ember természetes és ösztönös kifejeződése.

Egy olyan újszerű szexuális nézőpontokat feszegető könyv, mely szakít a hagyományos megközelítésekkel, az orgazmushoz és nemiséghez kapcsolódó kondicionált elképzelésekkel és hitekkel, és elvezet minket az orgazmikus élet megtapasztalásának esszenciális alapjaihoz.

Egy olyan alapmű orgazmus témában, mely segít tudatosítani a szexualitásunkhoz kapcsolódó ellenállásainkat, tudattalan mintázatainkat, s támogat abban, hogy felhatalmazzuk magunkat a teljes erőpotenciálunkkal, szenvedélyünkkel és gyönyörünkkel való legmélyebb kapcsolódásra.

Ez a nyomtatott, papír alapú könyv digitális formában elérhető változata, melyet azonnal letölthetsz. Az e-könyv PDF-ben érhető el számodra.

Original price was: 19700 Ft.Current price is: 17900 Ft.

TERMÉKAJÁNLÓ

SKU ORG-02 ,

Original price was: 19700 Ft.Current price is: 17900 Ft.