Barion Pixel

Kékes Réka Online

Érzéki Masszázs – Ajándékkártya

Az ajándékkártya megvásárlása előtt egyeztetés szükséges. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a Kapcsolat űrlapon keresztül.
Az ajándékkártya felhasználható a vásárlástól számítva 90 napon belül.

Ennek az érintésfürdőnek a legfőbb célja a fizikai, energetikai és érzelmi test ellazítása – relaxált állapotok előidézése a figyelemmel és jelenléttel telt lassú érintések és mozdulatok által. Olyan testélmények megtapasztalása és elmélyítése, melyek felülírják a stressz okozta izomösszehúzódásokat, érzelmi lenyomatokat – meggátolva a test energiafelvevő képességét, az életenergia áramlását, az erotikus szeretetenergia kiterjedését és vibrálását.

A teljes bőrfelület érintésével, simogatásával, finom nyomásaival, rezegtetésével és felébresztésével olyan szintek elérése válik lehetővé számodra, melyben az erotikus energia finom áramlásba kezd, a teljes fizikai test megnyílik – elérve azokat a mély, befogadó, érzékeny és intenzív állapotokat, melyben az érzékelés kitágul, kifinomul – megnyitva a kaput az “érzékeken túli érzékelés” megtapasztalása felé.

Ez az érintésmasszázs egyszerre építi fel a teljes nyugalom átélésének lehetőségét, valamint az oxitocin termelésének serkentésével a mély intimitásra való készségedet is.

Az érzéki masszázs egy teljes testre kiterjedő érintés- és ölelésmasszázs, mely nem fókuszál a szexuális gyönyörterületekre, és nem célja a szexuális vágy felébresztése. Sokkal inkább az erotikus jelenlétet megalapozó intimitás megteremtését, elmélyítését.

A session meztelenül, vagy kérésre kendőben zajlik, előre megbeszélt, közösen meghatározott, biztonságos keretek között.

Ha egy évnél hosszabban fennálló szexuális zavarral küzdesz, nem ez a megfelelő tér és eszköz számodra – javasolt egy terápiás szakember felkeresése.

ÉRZÉKI MASSZÁZS FOLYAMATA

– rövid beszélgetés
– teljes jelenlétbe való megérkezés
– az érintésfolyamatra való ráhangolódás
– összehangolódás
– érzékébresztés érzékébresztő eszközökkel
– érzékébresztés érintéssel
– hátsó rész érintése tenyérrel
– hátsó rész kiterjesztett érintése olajjal
– mellső rész érintése tenyérrel
– mellső rész olajos érzéki érintése
– intimitásban való elmélyülés
– megpihenés
– integráció
– megosztás

Időtartam: 120 perc

50000 Ft