Barion Pixel

Kékes Réka Online

Férfi Minőségek – Az Érett Férfivá Válás Útja

Azt tartják, férfinak senki sem születik, azzá válni kell.

Férfiasság, férfi szerepek, férfi identitás, férfierő. Rengeteget halljuk és használjuk ezeket a szavakat, de valójában tisztában vagyunk- e azzal, hogy ezek mit is jelentenek? Hiszen egy faroktól még nem válunk férfivá. A megszokott és elfogadott normatív pasis viselkedésünkön túl megértjük-e, mi a különbség az éretlen és sebzett, valamint az érett és tudatos férfienergia között? Hogyan teljesedik ki a maszkulin erő a tapasztalatok hatására, és hogyan választhatjuk szét a valódi erőt és erőnek vélt gyengeséget egymástól?

Milyen lelki minőségek, szándékok és attitűdök húzódnak meg a férfi szerepek mögött? Mi maga a maszkulin erő, hogyan ismerjük azt fel magunkban, és hogyan különböztetjük meg azoktól a társadalmilag elfogadott és támogatott attitűdöktől, amelyek a függőséget és kontrollt erősítik? Mi az a fejlődési motívum, amely a maszkulinitás kibontakoztatását támogatja?

Ez az élő előadásról készített hanganyag segít tisztázni azokat az alapvető támpontokat, melyek által felismerhetjük, hogy mi hol tartunk maszkulin integrációnkban férfiként vagy nőként, és segít eligazodni belső térképünkön, hogy hogyan tudjuk belső erőnket kibontani és kiteljesíteni tudatosan – elengedve szüleinktől örökölt negatív és korlátozó mintáinkat, a férfiasságról elhitt tévhiteket és hiedelmeket, melyek megfosztanak minket valódi szabadságunktól.

Ez egy rendhagyó előadás anyagát rögzíti, melyben az előadó évekig szőtt rendszerelméletét tárja fel először a hallgatók előtt. Ez egy olyan hanganyag, melynek elméleti részét sehol nem találod meg semmilyen más könyvben így rendszerezve.

Az előadást tartja: Kékes Réka szomatikus és szexuális fejlesztő

5000 Ft