Barion Pixel

Kékes Réka Online

Férfi Orgazmus – Női Szemmel

A Férfi orgazmusa. Egyszerre egy csoda, misztérium, felemelkedés, másrészt kötelezettség, megfelelés, hatalom, függőség.

Hányféle orgazmusa lehet egy férfinak, és hányféle viszonyulás születik meg a nőben ennek kapcsán? Hogyan látja a nő a partnere élvezetét, mennyire tud azonosulni vele?  Milyen nézőpontváltás szükséges ahhoz, hogy a férfi orgazmusát valóban átérezzük, megértsük és megfelelő hozzáállással támogassuk?

Ez az élő előadásról készült hanganyag egy nagyon izgalmas szemszögből közelíti meg a férfi orgazmus témáját, hiszen a női tapasztaláson keresztül próbálja megérteni a férfi gyönyörét.

Mások vagyunk, más megközelítésekkel, szexuális attitűdökkel, és sokszor hiába szeretnénk adni a partnerünknek, nehezen találjuk azokat a támpontokat, hogy mi is megfelelő a másik számára. Hogyan is tudnánk az ő bőrébe bújni, és átérezni a gyönyöréhez vezető utat? Hogyan is tudnánk tisztábban kifejezni a vágyainkat férfiként, és rávezetni a nőt arra, hogy valójában hogyan szeretnénk megélni az orgazmusainkat? Milyennek lát minket a másik, hogyan gondolkodik rólunk és az orgazmusainkról?

Légy te is az intimitás és szexualitás új paradigmáinak részese és megalkotója!

Előadó: Kékes Réka szomatoszexuális fejlesztő

5000 Ft