Barion Pixel

Kékes Réka Online

Női Minőségek – Az Érett Nővé Válás Útja

Azt mondják, a nőiség emlékezés – ráébredés arra a gyönyörre, amit már a testünkben hordozunk.

Nőiesség, női szerepek, női identitás, női erő. Rengeteget halljuk és használjuk ezeket a szavakat, de valójában tisztában vagyunk- e azzal, hogy ezek mit is jelentenek? Hiszen egy punci által még nem válunk nővé. A megszokott és elfogadott normatív csajos viselkedésünkön túl megértjük-e, mi a különbség az éretlen és sebzett, valamint az érett és tudatos női energia között? Hogyan teljesedik ki a feminin erő a tapasztalatok hatására, és hogyan választhatjuk szét a valódi erőt és erőnek vélt gyengeséget egymástól?

Milyen lelki minőségek, szándékok és attitűdök húzódnak meg a női szerepek mögött? Mi maga a feminin erő, hogyan ismerjük azt fel magunkban, és hogyan különböztetjük meg azoktól a társadalmilag elfogadott és támogatott attitűdöktől, amelyek a függőséget és tudattalan szándékokat erősítik? Mi az a meghatározó motívum, amely a feminin gyönyör virágba borulását támogatja?

Ez az előadást megörökítő hanganyag segít tisztázni azokat az alapvető támpontokat, melyek által felismerhetjük, hogy mi hol tartunk feminin integrációnkban nőként vagy férfiként, és segít eligazodni belső térképünkön, hogy hogyan tudjuk belső erőnket kibontani és kiteljesíteni gyönyörtudatosan – elengedve szüleinktől örökölt negatív és korlátozó mintáinkat, a nőiségről elhitt tévhiteket és hiedelmeket, melyek megfosztanak minket valódi szabadságunktól.

Légy te is az intimitás és szexualitás új paradigmáinak részese és megalkotója!

Előadó: Kékes Réka szomatikus és szexuális fejlesztő
Időtartam: 120 p

5000 Ft