Barion Pixel

Kékes Réka Online

Orgazmus a Gyakorlatban

Ez az élő előadásról készült hangfelvétel a hagyományostól eltérő módon szeretné megközelíteni és feltérképezni az orgazmus fajtáit, minőségeit, szintjeit. Olyan nézőpontokat adni a hallgatók számára, mely teljesen más szemszögből közelíti meg és tárja fel az orgazmusenergetika világát. Olyan támpontokat adni, mely által az orgazmusra való készségünk fejleszthető – és erotikus kapacitásunk növekedéséhez vezet.

​Az előadás gyakorlati szemszögből nyújt segítséget azoknak, akik nem tudnak eligazodni orgazmikus térképükön, vagy a testükben felépülő és lezajló folyamatok, gyönyörállapotok között. Valamint azoknak is, akik nemcsak tudatosan szeretnék megérteni orgazmusaikat, vagy azok hiányát, hanem útmutatást is kapni a gyönyör kiteljesedésének ösvényei között.

Ez a hanganyag lehetőséget ad arra, hogy megismerjük a medencei, valamint a teljes testre kiterjedő orgazmusokat – és tisztázzuk a közöttük lévő hasonlóságokat, különbségeket, s azok hatásait a szervezetre. Elhagyva az elméletek világát, a tapasztalás szintjén lesz szó a női orgazmusokról: a klitorális, hüvelykörnyéki, hüvelyi, g-ponti, méhszáji, méhi, torok-, mell- és anális orgazmusokról, valamint a férfi orgazmusairól is: mint például a pénisz, prosztata és anális területek orgazmusairól.

Végül elhagyva a medencei orgazmusokat, felfedezzük a teljes testre kiterjedő orgazmusokat is – a teljes testi sejtorgazmus, szervorgazmus, gerinci, és egyéb nem jellemző fizikai jellegű szexuális gyönyörszintek világát.

A megörökített előadás fókuszában az áll, hogy hogyan tudjuk orgazmusspektrumunkat bővíteni, és a különféle orgazmustípusokat megtapasztalni saját szexuális életünkben is.

Légy te is az intimitás és szexualitás új paradigmáinak részese és megalkotója!
Az előadást tartja: Kékes Réka szomatikus és szexcoach

5000 Ft