Barion Pixel

Kékes Réka Online

Orgazmus a Tévhiteken Túl

Az orgazmus olyan gyönyörállapot, mely szabadon, természetes módon születik és bontakozik ki a testben. Alapvető lényege az önátadás, melyben könnyedén megnyílva az önfeledtségnek, felszabadultságnak és áramlásnak, felajánljuk magunkat az intenzitás erejének. Az orgazmus betekintés a teljességbe, a lét láthatatlan valóságába, mely pillanatokra elérhető közelségbe kerülhet számunkra.

Ennek ellenére az orgazmus elvesztette az önazonosságát, kötetlenségét és szabadságát, és szexkultúránk kötelezően fontos és meghatározó célpontjává lett. A szex pedig értelmetlenné, szégyenteljessé, haszontalan lepedőgyűréssé az elvárt csúcsélmény bekövetkezése nélkül.

Az orgazmus vágyott bizonyítékká vált, helyettesítve az együttlét örömét, a vonzalom energiáját az elélvezés ténye által – biztosítva ezáltal a szex és párkapcsolat létjogosultságát. Olyan kellékké tettük, mely a gyönyör jelenségét és valóságát a minőségi megközelítés helyett mennyiségi törekvéssé egyszerűsíti, elveszítve a mögötte lévő lényegi szándékot.

Ennek a hanganyagnak az elsődleges szándéka tudatossá tenni azokat a társadalmilag elfogadott tévhiteket, hamis tényeken nyugvó hiedelmeket és valóságtól elrugaszkodó elképzeléseket, amelyek az orgazmus jelenségét tárgyiasítják, és a testi örömet a célorientált elvárások eszközévé teszik. Felfedezzük, mi van a hamis következtetéseken, korlátozásokon és közhelyeken túl, és mi az orgazmus önmaga eredendő valóságában.

Időtartam: 120 perc

szexuális energiamegtartás - Kékes Réka szexológus hanganyag

7000 Ft