Barion Pixel

Kékes Réka Online

Orgazmus a Tévhiteken Túl

Az orgazmus olyan gyönyörállapot, mely szabadon, természetes módon születik és bontakozik ki a testben. Alapvető lényege az önátadás, melyben könnyedén megnyílva az önfeledtségnek, felszabadultságnak és áramlásnak, felajánljuk magunkat az intenzitás erejének. Az orgazmus betekintés a teljességbe, a lét láthatatlan valóságába, mely pillanatokra elérhető közelségbe kerülhet számunkra.

Ennek ellenére az orgazmus elvesztette az önazonosságát, kötetlenségét és szabadságát, és szexkultúránk kötelezően fontos és meghatározó célpontjává lett. A szex pedig értelmetlenné, szégyenteljessé, haszontalan lepedőgyűréssé az elvárt csúcsélmény bekövetkezése nélkül.

Az orgazmus vágyott bizonyítékká vált, helyettesítve az együttlét örömét, a vonzalom energiáját az elélvezés ténye által – biztosítva ezáltal a szex és párkapcsolat létjogosultságát. Olyan kellékké tettük, mely a gyönyör jelenségét és valóságát a minőségi megközelítés helyett mennyiségi törekvéssé egyszerűsíti, elveszítve a mögötte lévő lényegi szándékot.

Ennek az előadásnak az elsődleges szándéka tudatossá tenni azokat a társadalmilag elfogadott tévhiteket, hamis tényeken nyugvó hiedelmeket és valóságtól elrugaszkodó elképzeléseket, amelyek az orgazmus jelenségét tárgyiasítják, és a testi örömet a célorientált elvárások eszközévé teszik. Felfedezzük, mi van a hamis következtetéseken, korlátozásokon és közhelyeken túl, és mi az orgazmus önmaga eredendő valóságában.

EZ AZ ELŐADÁS NEKED SZÓL…

– ha szeretnéd tudatosítani az orgazmusról alkotott hamis elképzeléseidet
– ha szeretnéd magad mögött hagyni a gyönyörhöz kapcsolódó korlátozásaidat és láthatatlan hiedelmeidet
– ha szeretnéd mélyíteni és pontosítani a szexuális önismeretedet
– ha szeretnéd újraértékelni a szexuális működéseidet új nézőpontok megismerésével

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Az előadás 18 éves korhatárhoz kötött, és 21 éves kor alatt ingyenesen látogatható emailben történő előzetes jelentkezéssel.

A program időben kezdődik, ezért érkezz hamarabb, és adj teret a felkészüléshez. A termet az előadás kezdetekor zárjuk.

Az előadás támogatja a szexualitáshoz és meztelenséghez kapcsolódó természetes, szégyen- és tabumentes kommunikációt, önkifejezést és nyelvezetet, de nem célja a provokáció.

Az előadásra szóló jegyedet a visszaigazoló üzeneted vagy digitális számlád felmutatásával tudod igazolni. A kifizetett összeget az ÁSZF-ben összefoglaltak szerint nem áll módunkban visszafizetni.

A jegyvásárlással tudomásul veszed, valamint hozzájárulsz ahhoz, hogy az eseményen fotó-, videó- vagy hanganyag készülhet szakmai dokumentáció céljából, amely esetleg megjelenhet nyomtatott vagy online szakmai publikáció formájában a résztvevők előzetes beleegyezésével.

 

HELYSZÍN: BUDAPEST, MAGNET HÁZ, LÓTUSZ TEREM
IDŐPONT: 2023.12.08 19:00-21.00
ÁR: 7000 FT
IDŐTARTAM: 2 ÓRA

7000 Ft