Barion Pixel

Kékes Réka Online

Szexuális Fejlesztés – Beszélgetés Ajándékkártya

Az ajándékkártya megvásárlása előtt egyeztetés szükséges. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a Kapcsolat űrlapon keresztül.
Az ajándékkártya felhasználható a vásárlástól számítva 90 napon belül.

Talán te is azok közé tartozol, akik szeretnék megtapasztalni életük során azt az önfeledt, felszabadult és határtalanul megtestesült gyönyört, szégyentelenül mély intimitást, korlátok és tabuk nélküli szexualitást, amely minden felnőtt ember eredendő természete.

Sokan azt hiszik, a szexuális vágy, erotikus erő vagy érzéki magabiztosság olyan adottság, mely természeténél fogva nem fejleszthető és nem irányítható. Pedig a szexualitás olyan végtelen erőforrás és lehetőség, mely tanulható és hozzáférhető képesség mindenki számára a megfelelő technikák, módszerek és szexpozitív szemléletű nézőpontok elsajátítása által.

A szexuális fejlesztés célja a szexuális önismereti értékeiden túl újszerű szexuális tapasztalataid megszerzése, tanult határaid tágítása, érzéki-erotikus mélységed és erőforrásaid teljességének felfedezése és kibontása, minőségi szexualitásod megtestesítése gyakorlati eszközök és technikák segítségével, s ennek felkészítésére, otthoni megvalósítására a gyakorlati elmélet részletes átadásával.

A beszélgetés során közösen keressük azokat az útvonalakat, hogy mely területeknél van szükség szexuális fejlesztésre, valamint a témára irányuló vágyigényeidnek megfelelően továbbfejlesztésre.

A beszélgetés által tudatosított állapotaid, aktuális testi-energetikai adottságaid figyelembe vételével határozzuk meg azokat az önfejlesztő módszereket, gyakorlati eszközöket – és általuk egy egyéni eszköztárat -, melyek elsajátításával tovább tágíthatod szexuális ismereteidet lépésről lépésre.

Az állapotfelmérést és beszélgetést követően elkészítjük az egyénre szabott aktuális fejlődési térképedet számodra, mely segíti új felismeréseid beépülését mindennapi életedbe.
A gyakorlatok átadása test- és tapasztalatorientált, valamint gyönyöralapú megközelítésből történik, ami azt jelenti, hogy nem eredmény- és célorientált módon, hanem a valódi intimitás- és gyönyörképességet fejlesztő gyakorlatok választásának igényével.

A fejlesztési technikák figyelem-, jelenlét-, valamint érzékelésorientált – fizikai testre vagy energetikai rendszerre irányuló – gyakorlatok, melyeknek általános alapja a mozdulat, érintés, légzés és hang felszabadítása.

A fejlesztés fókusza az aktuális témától függően lehet szomatikus önmunka, illetve érzéki-erotikus vagy szexuális jellegű.

A szexuális fejlesztés elérhető pároknak is, melynek legfőbb célja a párok szuverén szexuális önismereti útkeresésén túl az egyének összehangolása, szexuális társdinamikai szükségleteik és határaik összeegyeztetése, konszenzuális együttműködésük megtalálása, szexuális kommunikáció megfelelő keretek között tartása és mélyítése.

SZEXUÁLIS FEJLESZTÉS FOLYAMATA

– állapotfelmérés
– téma meghatározása
– szándékmeghatározás a téma mentén
– téma kibontása, részletes megosztás
– észrevételek megosztása
– a témához kapcsolódó fejlesztési irányok és lehetőségek általános ismertetése
– a választott szexuális fejlesztési technika, módszer részletes ismertetése
– a gyakorlatok egyénre szabása, fejlesztési térkép készítése
– kérdések tisztázása
– téma összegzése
– integráció
– lezárás

Időtartam: 80 perc

30000 Ft