Barion Pixel

Kékes Réka Online

Szexuális Vágydinamikák

Szexualitásunk, valamint az abból fakadó vágymotivációink sokkal mélyebben gyökereznek, mint azt hinnénk. Az állati és emberi fejlődés által kialakult szaporodási és kötődési ösztönök határozzák meg, hogy kivel és milyen szándékkal teremtünk szexuális kapcsolatot, és milyen szokásokat alakítunk ki általuk.

Ez az élő előadást rögzített hanganyag abban segíthet neked, hogy eligazodj a benned felébredő szexuális ösztönök és vonzalmak mögött meghúzódó szándékok és motivációk felismerésében és tudatosításában, valamint abban is, hogy megismerve szexuális késztetéseid és hajtóerőid, képessé válj azok kifejezésére, szexuális szükségleteid valódi felvállalására.

Ahhoz ad megbízható támpontokat, hogy belső szexuális és ösztönös késztetéseid rétegeinek áttekintése által alkalmassá válj vágyaid képviseletére, szexuális tudatszintjeid emelésére és gondozására, és természetesen a számodra megfelelő intim kapcsolati hozzáállásra.

A hanganyag segít letisztázni, hogy milyen szexuális szokásokat és attitűdöket érdemes kifejleszteni és megtartani, melyek hosszú távon támogatnak minket, illetve melyek azok a függőségek, rutinok és sérülések, amik olyan hiány alapú vonzalmak, melyek által nem tudunk biztonságos, élő, stabil és független kapcsolati dinamikákat fenntartani.

Légy te is a tudatos intimitás és szexualitás újszerű nézőpontjainak képviselője és megteremtője!

Előadó: Kékes Réka szomato és szexuál coach

5000 Ft