Barion Pixel

Kékes Réka Online

A szexuális önfelszabadítás útján

Hisszük, hogy szexuális vágyainkat és természetünket mi határozzuk meg, és azt is, hogy szexuálisan szuverének és szabadok vagyunk. A világ a korlátok nélküli szexualitást hirdeti, de valahogy mégis mintha teljes sötétségben bolyonganánk ezen a területen. A szexuális önfejlesztéshez szükséges információk elérhetetlenek, megtévesztőek, ellentmondásosak és elbizonytalanítóak.

Lehetséges, hogy egy szexuális anarchia fogságában élünk? Hiszen rengeteg elfogadott tabu, hiedelem vagy elvárás övezi orgazmusainkat, amit evidenciaként kezelünk a párkapcsolatainkban, szexuális kapcsolódásainkban. Nem beszélve azokról az intimitásunkban kialakított szerepekről, amiket évek vagy évtizedek alatt építettünk fel. Talán itt az idő feltenni a kérdést, hogy mit is jelent valójában szexuálisan szabadnak lenni!

Hogyan tudjuk megtalálni saját válaszainkat, és hogyan tudjuk tudatosítani szexualitásunkat befolyásoló szokásainkat, korlátozásainkat? Hogyan tudjuk felismerni az önmagunkat gátló vagy megerőszakoló hiedelmeinket? Mik azok az önmagunk által vagy társadalmilag elfogadott hazugságok és tévhitek, amelyeket öntudatlanul is mozgatnak minket anélkül, hogy megvizsgálnánk őket? Hogyan állunk saját gyönyörünk útjába anélkül, hogy azt felismernénk és érzékelnénk? Hogyan válunk a társadalom, a partnerünk és önmagunk szexuális rabszolgájává, és prostituáljuk magunkat szexuális hiedelmeink oltárán?

Ez az élő előadást megörökítő hanganyag ezekre a kérdésekre keresi az őszinte, szabad és félelmektől mentes nézőpontokat.
Légy te is az intimitás és szexualitás új paradigmáinak részese és megalkotója!
Előadó: Kékes Réka szomatikus és szexuál coach

5000 Ft